Oosting Licht & Geluid is een jong en dynamisch bedrijf. Het bedrijf is ontstaan door een uit de hand gelopen jongens droom.

 

Door het liefde van het vak, en een kameraad die in de branche actief is kwam er langzaam steeds meer en groter materiaal bij. Van statieven naar kleine truss naar grote truss. Van spotjes naar wash naar movinghead ga zo maar door.  Sinds 2021 zijn er ook 4 nieuwe vlammenwerpers bij gekomen.

 

Ook beschikken wij over de favoriet van elke organisator { confetti } Het is vervelend om op te ruimen maar het geeft een feest wel een extra boost. We beschikken onder andere over de algemene standaard kleuren, maar ook mix kleuren / neon / goud / zilver  en ga maar door.  De materialen bestaan uit papier of plastic.

We hebben de optie om het licht digitaal maar ook analoog aan te sturen. Ook kan de gehele show ( of in delen ) kan op standalone draaien. Dat houdt in dat vooraf alles geprogrammeerd wordt en dat alles op zich zelf werkt. Zonder dat er een technicus aanwezig moet zijn. Maar over het algemeen is er meestal gewoon een licht technicus. Ook het geluid kan op meerdere manieren aan gestuurd worden. we kunnen met een DJ op locatie draaien. We kunnen de geluid set ook verbinden door middel van bluetooth. Zo kunt u uw eigen muziek altijd aan zetten en regel. Ook het licht kan in overleg doormiddel van een IPad of Telefoon bestuurd worden.

 

Onze tarieven wordt speciaal opmaat gemaakt voor uw evenement. Zodat u nooit betaald voor apparatuur wat niet aanwezig is, en of benodigd is voor uw evenement. U kunt altijd een prijs opgave aan vragen via de mail. Of wij komen persoonlijk bij u langs en bespreken alles onder het genot van een kop koffie.

wij kunnen niet wachten om van uw evenement een succes te maken. Voor vragen kunt u altijd bellen WhatsApp 'n of een e-mail schrijven. 

Met feestelijke groeten Uw organisatoren van,

Oosting licht & geluid